Tapiolassa taas murskalukemien vuoro – Oilers voiton päässä välieristä

Murskaavan avauspelin jälkeen Oilers oli joutunut hakemaan toisen puolivälierävoittonsa LASBista jatkoajan kautta, mutta tänään ropisi taas kunnolla, kun lahtelaiset taipuivat Tapiolassa tylysti 15-4.

Tänään Oilers takoi kymmenessä minuutissa taululle 4–1-johdon eikä vieraiden toinen kavennuskaan auttanut, kun Justus Kainulainen  ja Heikki Iiskola kasvattivat erän viimeisellä minuutilla taukolukemiksi jo 6-2. Toisen erän alkuun iski Justus Kainulainen kahdesti ennen kuin LASBin maalille vaihdettu Pasi Järvinen ehti torjua kertaakaan, ja Oilers vei erän 6-1 vastustajan seuratessa lähinnä katseella.

Aaro Astala ahnehti tänään tehot 3+3, Justus Kainulainen 5+0 ja Heikki Iiskola 3+2.

Tiistaina isketään kolmannen kerran yhteen pareissa Classic–Happee ja Nokian KrP–SPV.

Arkistokuva: Juhani Järvenpää