Roni Laasonen osui jatkoajalla – Happee kavensi puolivälierävoitot

Happee kavensi puolivälierävoitoiksi 1-2 kaatamalla Classicin sen kotikaukalossa Roni Laasosen jatkoaikamaalilla 6-5. Illan toisessa parissa Nokian KrP siirtyi SPV:tä vastaan 2–1-johtoon voittamalla kotonaan selvästi 6-1.

Lempäälässä nähtiin kolmijakoinen ottelu, kun Happee karkasi avauserässä kolmen maalin johtoon, ja jatkoksi vielä Classicin Adam Hemerka laputettiin suihkuun jalkaosumasta vastustajaan. Alivoiman kestänyt Classic kuitenkin kipusi maali maalilta tasoihin, ja kolmannessa erässä iskivät ensin laidasta Aaro Helin ja sitten vielä sektoriin puskenut Oskari Heikkilä vieden isännät 5–3-johtoon. Happeen loppurytke oli tänään kuitenkin vahva: ensin tuottivat pallonriisto laidassa ja nopeat poikkisyötöt kavennuksen, ja kohta Jonne Junkkarinen pommitti etukulmaan tasoituksen. Jatkoajalla piti palloa enemmän Classic, mutta maalin teki Happee, kun Roni Laasonen ohjasi ratkaisun aivan maalivahti Lassi Torisevan edestä.

Raholassa avasi maalinteon jo ensimmäisellä minuutilla KrP:n Joona Rantala, ja puoleen peliin olivat kahdesti iskenyt Vili Liponen sekä Joonatan Kovanen kasvattaneet kotijohdoksi jo 4-0. Konsta Haukkalan kavennus jäi tänään Peliveljien ainokaiseksi, ja päätösjaksolla osuivat nokialaisille Juuso Ahola sekä Vili Liponen tyhjiin illan kolmantensa.

Keskiviikkona on vuorossa Westend Indiansin ja TPS:n kolmas kohtaaminen, johon joukkueet lähtevät tilanteesta 1-1.

Kuva: Esa Jokinen