Nokian KrP ja Westend Indians enää voiton päässä välieristä

Nokian KrP ja Westend Indians nousivat puolivälieräsarjoissaan jo 3–1-johtoon, kun KrP kaatoi tänään vieraissa SPV:n 8-5 ja Indians samoin vieraissa hallitsevan mestarin TPS:n 4-2.

SPV sai tänään 823 katsojan riemuksi mahtavan alun, kun se karkasi jo ensimmäisellä kympillä kolmen maalin johtoon, ja vielä toisen erän alussa Jeri Heikkilä laukoi tilanteeksi 4-1. KrP hiipi kuitenkin jo ennen toista taukoa maalin päähän, ja kolmannessa erässä Vili LiponenJoona Rantala ja Valtteri Viitakoski muuttivat tilanteeksi jo 4-6. Puristus ilman maalivahtia toi Peliveljille vielä Juuso Keskisen 5–6-kavennuksen, mutta sitten osuivat Juuso Ahola ja Valtteri Viitakoski kotijoukkueen tyhjään verkkoon.

Seinäjoella tehtiin myös salibandyhistoriaa, kun Peliveljien Sami Koski, 38, kirjautti uransa 1 100. liigapisteen syöttäessään Didrik Lillaksen karkuun ja tekemään tilanteeksi 3-0. Samaan on yltänyt vain Nokian KrP:n Henri Johansson, jolla pisteitä on koossa jo  1 363.

Kupittaalla kuittasi Waltteri Vesterinen vielä pukukoppimaalillaan vieraiden avausosuman, mutta heti toisen erän alussa Samuli Junnila ja Jasper Auvinen iskivät espoolaiset kahden maalin etumatkalle. Kolme minuuttia ennen loppusummeria pomitti Waltteri Vesterinen kuudella viittä vastaan Palloseuran vielä maalin päähän, mutta siihen kiri kuivui. Kellossa oli jäljellä 13 sekuntia, kun Joonatan Lindholm laukoi omasta päästä loppunumerot tyhjiin TPS-laukauksen Lindholmin lapaan torjuneen Mikko Kirvesniemen merkkauttaessa syöttöpisteen.

Lauantaina on puolivälierissä vuorossa ottelu Classic–Happee, jossa sarjaa 3-1 johtavalla Classicilla on tilaisuus varmistaa välieräpaikka.