Vierasvoitot jatkuvat – TPS siirtyi johtoon finaalisarjassa

Vierasvoitot jatkuivat F-liigan naisten loppuottelusarjassa, kun TPS siirtyi 2–1-johtoon kaatamalla Classicin sen kotikaukalossa 4-1.

Illan avausmaali nähtiin vasta pelin puolivälissä, kun viime ottelun tehokaksikko Veera Vilenius ja Suvi Hämäläinen rakensi Classicin johto-osuman. Vastausta ei tarvinnut kuitenkaan odottaa kauan: TPS-kapteeni Jenna Saario laukoi pelin tasoihin ja iski jo kaksi ja puoli minuuttia myöhemmin uudelleen siirtäen hyökkäyspään pallonriiston jälkeen hallitsevan mestarin johtoon. TPS:n kolmannen ohjasi päätöserän puolivälissä ylivoimalla maalin edestä joukkueensa kevään ykköspelaaja Meri-Helmi Höynälä. Tutut nimet olivat asialla myös neljä minuuttia ennen loppusummeria Höynälän osuessa Jenna Saarion syötöstä tyhjiin.