Oilers jatkaa puhtaalla pelillä – EräViikingit tappioputkessa

Oilers jatkaa F-liigassa puhtaalla pelillä kaadettuaan tänään vieraskaukalossa EräViikingit 6-5. Kotijoukkueelle tappio oli kauden avanneen Tiikerit-voiton jälkeen jo kolmas perättäinen.

EräViikinkien Markus Salmelle maalivahdin yliajosta vihelletty viiden minuutin jäähy poiki Oilersille Tuomas Iiskolan avausmaalin, ja toisessa erässä Rasmus Kainulainen kiskaisi lukemiksi jo 1-3.

Aatu Lippojoen ensimmäinen liigamaali ja Mika Moilasen kiepautus toivat EräViikingit tasoihin, ja kolmannessa erässä Oilers oli ensi kertaa tällä kaudella jopa tappiolla Juho Räsäsen yllätettyä Oilers-vahti Joonas Kaltiaisen kaukaa. Poikkeustila kesti kuitenkin vain 18 sekuntia: illan tehomies Tuomas Iiskola pommitti ylivoimalla 5-5 ja heti seuraavassa vaihdossa Alexander Nyman hakkasi lähietäisyydeltä voitto-osumaksi jääneen Oilersin kuudennen maalin.

Keskiviikkona F-liigassa pelataan ottelut Classic–Westend Indians ja TPS–Nokian KrP.

Arkistokuva: Juhani Järvenpää