Uutiset

Urheilun hyväntekijä - Tuulikki Kangasluoma palkittiin Urheilugaalassa

Seinäjoen Peliveljissä ja Salibandyliiton hallituksessa huoman työmäärän tehnyt Tuulikki Kangasluoma palkittiin tänään Urheilugaalassa Urheilun hyväntekijä -tittelillä.

Palkinnon perusteluissa tiivistetään:

Hän on monen mielestä paras mahdollinen tehopakkaus edustamaan lukuisia kaltaisiaan toimijoita ympäri maan. Hän ei koskaan tee itsestään eikä tekemisistään numeroa, tärkeää on vain se, että homma toimii ja asiat etenevät. ”Kentäl eka, kentäl vika” voisi olla hänen mottonsa, sillä hän on aina paikalla vastaanottamassa ja ohjeistamassa muita ja päivän päätteeksi huolehtii, että kaikki on kunnossa.

– Hieno ja uskomaton tunnustus, en osannut tällaista ikimaailmassa odottaa, Tuulikki säteili suorassa TV-lähetyksessä.

Lue lisää Urheilugaalan sivuilta

Kuvakaappaus Urheilugaalan TV-lähetyksestä

– Vaikka täällä lavalla olen minä, toivon, että ne kaikki sadatttuhannet Suomen urheilun hyväntekijät saavat sen kiitoksen mikä heille kuuluu, oli kyse sitten harraste- kilpa tai huippu-urheilusta. Ja tällaiselle kuin minä oli mahtava tulla tällä kertaa tapahtumaan, jossa kaikki oli valmiina eikä tarvinut lopuksi jäädä siivoamaan.