Uutiset

Joukkueen runko julki - tässä on Indiansin ryhmä F-liigaan kaudelle 2021-22

Westend Indiansin miesten edustusjoukkueen selkäranka on tässä. Viime kausina reilusti uudistunut ryhmä saa tulevalle kaudelle hyvää jatkuvuutta lähes koko joukkueen pysyessä kasassa. Joukkueen vetovastuun ottaa Antti Vartiainen.

Joukkueen kasaamisesta vastuussa ollut GM Mika Leiponen on tyytyväinen joukkueen pysyessä lähes samanlaisena ja näkee jatkuvuudessa paljon positiivista vaihtelua viime vuosien isoihin uudistuksiin nähden. Viime kaudeksi Heimoon liittyi 9 uutta pelaajaa, tällä kaudella uusien pelaajien määrä on huomattavasti hillitympi.

– Joukkue on uusiutunut viimeisten vuosien aikana ja nyt jatkuvuus oli tärkeintä. Muutokset olivat maltillisia ja loogisia. Koemme, että joukkue omaa potentiaalia kiitettävästi, mutta nyt on tehtävä yksinkertaisesti töitä ehjän kauden läpiviennin eteen.

Lähtöpuolen muutoksina joukkueessa eivät jatka tulevalla kaudella Severi Hopsu (Hawks, Divari), Niko Laiti (Happee) ja Eetu Manninen (Hawks, Divari). Kiitämme kolmikkoa yhteisistä kausista ja toivotamme kaikkea hyvää jatkoon!

Lisäksi Kevin Nylund punnitsee omaa tulevaisuuttaan pelaamisten & elämän suhteen. Joukkueen vahva 21 pelaajan runko on kasassa, mutta sitä täydentävistä uusista nimistä Indians tiedotettaa lähiaikoina.

 

WESTEND INDIANS 2021/22

PELAAJAT:

#2 Astala Aaro
#7 Niskanen Sami
#8 Toropainen Santeri
#11 Salo Teppo
#12 Harjula Eero
#14 Junnila Samuli
#15 Harjula Tuomas
#17 Koskinen Ossi
#21 Jäppinen Amos
#23 Kareinen Miikka
#24 Alaluusua Samuli
#27 Puska Perttu
#33 Kainulainen Valtteri C
#36 Jokisalo Juuso
#42 Arkkila Olli
#65 Huppunen Samuli
#76 Kirvesniemi Mikko
#77 Junkkari Jonatan
#80 Nykänen Eetu
#81 Lehkosuo Otto
#93 Auvinen Jasper

TOIMIHENKILÖT:

Päävalmentaja: Vartiainen Antti
Valmentaja: Korhonen Stefan
Valmentaja & data-analyytikko: Tervo Sakari
MV-valmentaja: Jokinen Ville
Fysiikkavalmentaja: Rissanen Roope
Fysioterapeutti: Lepola Antti
Fysioterapeutti: Sharifi Diari
Fysioterapeutti & huoltaja: Palomaa Sebastian
Huoltaja & joukkueenjohtaja: Pulkki Mikko
Tiedottaja: Rekry auki!
GM: Leiponen Mika

Artikkelikuva: Jarmo Koskela