Indians ja Oilers kahmivat lauantain liigapisteet Espooseen

F-liigan lauantain molempien miesten otteluiden pisteet päätyivät Espooseen, kun Westend Indians kaatoi kotonaan OLS:n 9-3 ja Oilers vieraissa FBC Turun 7-2.

OLS sinnitteli mukana puoli peliä johdettuaan avauserässä 2-1 ja tultuaan vielä toisen aluksi tasalukemiin Eemil Ylitalon ensimmäisellä liigamaalilla. Erän toisella puolikkaalla Indians kuitenkin karkasi. Leevi Auranen kiskaisi ryöstämänsä irtopallon johtomaaliksi, hukkapallon keskiviivalla napannut Petr Majer vapautti Juuso Kekin vapaasti maalintekoon ja kokoonpanoon palannut Sami Niskanen iski vielä keskeltä sektoria taukotilanteeksi jo 6-3. Päätösjaksolla ”Heimo” komisteli vielä lukemia kolmella komealla kaukokaulauksella, joista kaksi ylivoimalla.

Turussa avasi maalinteon monta ottelua hyvin aloittaneen FBC Turun Gustavs Griezitis, mutta sitten alkoi joukkueiden tasoeron näkyä. Espoolaiset tulivat kahdella irtopallo-osumalla rinnalle ja ohi, ja toisessa erässä kasvatti eroa komealla kudilla yläpeltiin Riku Reunamäki. Päätöserässä osuivat vieraille Matias Juuranto kahdesti sekä Antti Suomela ennen Gustavs Griezitiksen illan toista maalia.

Sunnuntaina on vuorossa ottelu LASB–Nurmon Jymy.

Arkistokuva: Juhani Järvenpää